Igienizare in scoli, cu sprijinul satenilor

0
Locuitorii din Magura, voluntari la scoala / foto: facebook

Situatie inedita in comuna Magura. La ultima sedinta a Consiliului Local, o parte dintre consilierii din opozitie au decis sa nu voteze un proiect de hotarâre ce viza o rectificare de buget si alocarea unei sume pentru igienizarea unitatilor de invatamânt din comuna, in apropierea anului scolar care va incepe pe 12 septembrie.

Practic, conducerea primariei a dorit alocarea a 24.000 de lei pentru curatenie generala in cele trei scoli.

Cu opozitia unor consilieri, proiectul de hotarâre n-a mai trecut, asadar, elevii riscau sa inceapa noul an in conditiile bine stiute.

Prin intermediul Facebook, insa, oamenii s-au mobilizat iar curatenia din acest an se va face cu ajutorul satenilor si cadrelor didactice.

„Imi pare rau ca o parte dintre consilieri nu au inteles urgenta demersului nostru. Cu sprijinul oamenilor care sunt voluntari, al tinerilor si al unor sponsori, am reusit sa finalizam curatenia la Scoala 2 si vom finaliza si in celelalte unitati, asa cum este normal, la inceput de an scolar.

Tinerii vor primi o diploma de voluntariat din partea primariei pentru implicare”, a spus primarul Iordache Costras.

Societatea Electric Plus a oferit cu titlu de sponsorizare doua usi de termopan pentru doua clase. Si ceilalti cetateni sunt invitati sa dea o mâna de ajutor autoritatilor in demersul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ