I-a furat banii din casa in timp ce era la bar

0

La data de 20 iulie a.c., un bărbat de 66 de ani, din comuna Măgirești, s-a prezentat la Postul de Poliţie Măgireşti și a reclamat faptul că i-a fost sustrasă din locuință suma de 2700 lei.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultata că în noptea de 19 iulie a.c., în jurul orei 23.00, reclamantul a plecat de la locuinţa sa la barul din centrul satului Măgireşti, unde a stat până în jurul orei 00.00, iar când a revenit la domiciliu a constatat că din dormitorul locuinţei, lipsește suma de 2700 lei. De asemenea, din verificări s-a stabilit că la plecare persoana vătămată a incuiat uşa de acces in locuinţă, dar a lăsat cheile lângă uşă la vedere.

Ca umare a investigațiilor desfășurate polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din aceeași comună, aflat sub control judiciar, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Față de tânărul de 19 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ