Hoti de lemne, prinsi in flagrant

1

Ieri, la ora 22.30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, aflându-se într-o acţiune organizată la nivelul secţiei împreuna cu reprezentanţii Ocolului Silvic Zeletin, au prins în flagrant trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, toţi din comuna Motoseni, jud. Bacău.

Aceştia au fost surprinşi în timp ce incărcau într-o autoutilitară şi în două atelaje hipo materialul lemnos rezultat din tăierea de pe picior a unui numar de 7 arbori din specia stejar si carpen cu diametre cuprinse între 18 si 36 cm.

Din primele verificări, s-a stabilit că arborii au fost tăiaţi din perimetrul de pădure particulară aparţinând cetăţenilor din comuna Motoşeni, judeţul Bacău, situată în punctul ,,Apa Neagra”. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a persoanelor vătămate şi a prejudicului cauzat.

În cauză s-a dispus indisponibilizarea autoutilitarei şi a celor două atelaje, precum şi reţinerea în vederea confiscării a materialului lemnos.

1 COMENTARIU

  1. Foarte constiinciose organele de politie. Da pe austriecii,chinezii,sirienii,nemtii…si toate liftele ca taie de 10 ani padurili din Romania nu-i vede nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ