Fotbal/ Liga a III-a: Asta da zbor!

0

Aerostar – Bucovina Pojorita 3-2 (3-2)

Aerostar se inalta din nou. De data aceasta, survolind echipa de pe locul secund in Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Pojorita.

Vineri seara, „aviatorii” s-au impus cu 3-2 in jocul de pe teren propriu cu Bucovina, din etapa a 21-a, continuindu-si asaltul asupra podiumului. Meciul de pe „Aerostar” si-a consumat toate cartusele in prima repriza, una disputata pe contre si care a oferit cinci goluri si o sumedenie de alte ocazii.

Inceputa cu o dubla parada de efect a portarului Petrache care, in min. 7, a neutralizat suturile lui Buhaceanu si Sebi Rus, confruntarea dintre Aerostar si Bucovina Pojorita a continuat cu golul de 0-1, S. Rus, aflat intr-o pozitie suspecta de ofsaid, deschizind scorul.

Bucuria oaspetilor a fost de scurta durata, un minut mai tirziu, Patriche restabilind egalitatea, ca urmare a unei lovituri de cap la cornerul executat de Ramon Gheorghe. Dupa ocazia imensa a lui Matei, care, din pozitie de „unu la unu” cu portarul advers, a sutat in acesta, a venit golul de 2-1, Homneac finalizind cu precizie o faza de fotbal cursiv pusa in practica de echipa lui Giani Florian.

Cel mai periculos atacant al formatiei din Pojorita, Rus a restabilit egalitatea in min. 29, insa dupa alte cinci minute, acelasi Homneac a lovit decisiv, inscriind cu un splendid sut la coltul lung si sigilind tabela.

In formula Petrache- Pavel, Belecciu, Patriche (min . 75 Ardei), Popa- R. Gheorghe, Apostu, Ichim (min. 90 G. Popa), Artenie (min. 65 Scinteie)- Homneac (min. 85 Leonte), Matei, Aerostar invinge cu 3-2, scoate Bucovina din cursa pentru promovare si anunta un final de sezon in forta din partea „aviatorilor’.

LĂSAȚI UN MESAJ