Fotbal / Gata de „baraj”

1

Gauss Racaciuni ataca promovarea in Liga a III-a! Primul pas catre esalonul trei poate fi facut chiar sâmbata, cu ocazia meciului tur al „barajului” pentru accederea in C, programat de la ora 18.00, la Pascani, contra iesenilor de la Siretul Lespezi.

Antrenorul-jucator al Gauss-ului, Gabi Bojescu i-a urmarit pe cei de la Lespezi la ultimul lor joc de campionat, impotriva Mircestiului pregatit de Cornel Codreanu.

„Lespeziul nu are echipa rea. Sigur, cu exceptia fostului jucator al FCM-ului, Tibi Berceru, ei n-au jucatori cu nume, asa cum avem, de pilda, noi, dar formeaza un grup unit”, a declarat Bojescu, care va conta pe lotul complet la jocul tur: de la Dediu la Dobârceanu, de la Intuneric la Vladut Pavel si de la Boghian la Marian Tanasa:

„In returul pe care il vom juca pe 25 iunie, la Racaciuni, ne vom confrunta cu unele probleme de lot, in sensul ca ne vor lipsi Sascau, Boghian si Tanasa. Sper, insa, ca sâmbata, la Pascani, sa obtinem un rezultat care sa ne faciliteze misiunea din retur”.

Miercuri, Gauss a facut o ultima repetitie oficiala inaintea primei manse a „barajului”, invingând cu 7-0 pe Siretul Bacau in semifinala Cupei României. De notat ca, din cauza problemelor de efectiv, miercuri, la Gauss, a evoluat si managerul gruparii racaciunene, Sebi Pauceanu.

1 COMENTARIU

  1. Baftă multă !
    Există șansa, prin această grupare, ca Bacăul să aibă două echipe de ”C” și totodată lărgirea bazei unei piramide pentru viitorul fotbalistic al Bacaului.
    Mereu există un început.

LĂSAȚI UN MESAJ