Fotbal/ Euro 2016: Macar un egal

0

România- Elvetia (miercuri, ora 19.00/ Dolce Sport, Pro TV)

Invinsa in meciul inuagural al Campionatului European, de Franta, cu scorul de 2-1, reprezentativa României nu are prea multe variante pentru cel de-al doilea joc din grupa A, programat astazi, contra Elvetiei.

Cu atât mai mult cu cât elvetienii au ajuns si ei la cota 3 puncte, asemeni Frantei, dupa ce au trecut cu 1-0 de Albania.

Prin urmare, „tricolorii” au nevoie de un rezultat pozitiv azi, la Paris. Rezultat pozitiv ar insemna si o remiza, in conditiile in care de calificat se califica si cele mai bune patru ocupante ale locului 3 din cele 6 grupe.

Cu un egal contra Elvetiei si o victorie impotriva Albaniei, România ar fi in carti pentru „optimi”. Dar… nu lasa pe mine ce poti face azi.

Asadar, trupa lui Iordanescu trebuie sa tinteasca victoria cu Elvetia pentru a acumula, la rândul sau, trei puncte si pentru a aborda mult mai lejer meciul cu Albania, care s-a dovedit o nuca destul de tare pâna acum. Pentru jocul de la Paris, România ar putea prezenta trei noutati in echipa:Torje, Sânmartean si Keseru.

Celelalte meciuri ale zilei: Franta- Albania (ora 22.00) in grupa A si Rusia- Slovacia (ora 16.00), in grupa B.

Rezultatele inregistrate luni: Spania- Cehia 1-0 in grupa D, Suedia- Irlanda 1-1 si Italia- Belgia 2-1 in grupa E.

LĂSAȚI UN MESAJ