Elisabeta Polihroniade venea in Comanesti ca la ea acasa

0
Maestra, alaturi de micii sahisti din Comanesti

Locuitorii orasului Comanesti regreta moartea maestrei sahului românesc, Elisabeta Polihroniade, mai ales ca devenise foarte apropiata de Comanesti si de micii sahisti ai orasului.

“In ultima vreme, ea se atasase de noi si era mereu prezenta la diverse evenimente pe care le organizam, arata primarul Viorel Miron. Era nelipsita de la Zilele Orasului si de la concursurile de sah pe care le organizam impreuna cu scolile. Pentru ca s-a implicat atât de mult, eu am propus sa-i acordam titlul de «Cetatean de Onoare al Orasului Comanesti». S-a bucurat enorm, era atât de vesela de ai fi zis ca a primit o medalie importanta, din zilele sale de glorie.”

Elisabeta Polihroniade era campioana nationala, olimpica si arbitru international. “Vreau sa va spun ca venea in Comanesti ca acasa, se simtea foarte bine la noi! Regretam foarte mult pierderea ei. Eu nu voi putea sa merg, dar voi trimite un reprezentant si o coroana cu flori, marti, la Bucuresti, la inmormântare. Ne pare foarte rau”, a marturisit primarul Viorel Miron.

LĂSAȚI UN MESAJ