Dosarul „Apartamentul”, in care primarul a fost condamnat, a ajuns la Curtea de Apel

Autor: | 24/11/2015 Sectiunea Justitie 4
193stavarache

Curtea de Apel Bacau urmeaza sa judece apelurile formulate in dosarul „Apartamentul”, dupa condamnarile date de Tribunal in urma cu o luna. Gheorghe Muntianu, fostul sef al Serviciului administrare fond locativ si îndrumare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Bacau, a fost condamnat, pentru tentativa la abuz în serviciu, uz de fals si conflict de interese, la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

O pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare a primit Gavril Pircu, fostul director executiv al Directiei Patrimoniu, acuzat de tentativa la abuz in serviciu, iar aceeasi infractiune i-a adus primarului Romeo Stavarache o pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare. Edilul Bacaului inca mai spera la o achitare, in acest dosar, si si-a exprimat increderea in Justitie, in ultima sa declaratie de presa pe acest subiect.

Primul termen la Curtea de Apel Bacau va fi pe 17 decembrie. Reamintim ca cei trei au fost trimisi in judecata in aprilie 2014, in stare de libertate. Conform rechizitoriului, in perioada 2006-2009, lui Gheorghe Muntianu i-ar fi fost repartizata nelegal o locuinta din fondul locativ de stat în vederea închirierii si, ulterior, a cumpararii acesteia la un pret derizoriu.


4 Comentarii la “Dosarul „Apartamentul”, in care primarul a fost condamnat, a ajuns la Curtea de Apel”

 1. Diana
  25/11/2015 at 7:46 AM #

  La câtă șpagă a luat dom’ primar și tocmai pt. doar un “apartament” de vreo 30 de mii să fie condamnat, chiar că e nedrept.Justitia e oarbă și nedreaptă.

 2. doru
  25/11/2015 at 4:28 PM #

  Putintica rabdare, ca intra de tot la zdup,daca DNA bacau isi face datoria corect.
  Dupa cata spaga a luat si de data asta cu executare, nea’ stavarache.
  Si mai trebuie sa-l urmeze si ,,echipa”, ca doar nu ,,a lucrat ‘ singur.

 3. MAgirescu Florin
  25/11/2015 at 9:30 PM #

  ii doresc lui stavarake la multi ani cu executare!
  dar inca mai am indoieli ca si de data asta cu ajutorul acestei justitii oarbe o sa ne rada in fata!si tare mi-e ca sa nu se mai invarta de o candidatura la primarie…

 4. Ionel
  30/11/2015 at 10:49 PM #

  UN MARE HOȚ, EL ȘI ACOLIȚII LUI. CUM PUTEȚI SĂ-I LĂSAȚI LIBERI? ALȚII AR FI FOST DEJA ÎNCHIȘI. HALAL JUSTIȚIE. RUȘINE. CÂT O SĂ MAI TOLERĂM?

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!Prima pagina

pagina1
Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna