Depistat la volan fără permis și cu 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat

1

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii oneșteni au depistat, pe strada Libertăţii din Oneşti, un tânăr de 25 de ani, din comuna Oituz, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etiloetst care a indicat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Municipal Onești pentru prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

Din verificările efectuate de polițiști a mai rezultat că tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

1 COMENTARIU

  1. Tineri bezmetici, fără educație crescuți in voia sorții.
    Astfel de iresponsabili pot lăsa in urma lor victime și multe amărăciuni.
    Durerea mare este că în astfel de situații se găsesc persoane, din diferite instituții, ce pot sări în ajutor, contra cost, de a-i scoate pe făptași ”basma curată”.
    Ca”șai la noi !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ