Depistat la scurt timp după ce a părăsit locul producerii unui accident rutier cu victimă

0

La data de 25 februarie a.c., polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier cu victimă, pe strada Calea Romanului din municipiul Bacău.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 75 de ani, din Bacău care se deplasa pe carosabil în zona intersecției străzilor Calea Romanului cu Tecuciului, a fost surprins și accidentat de un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă.

După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului și a fost depistat la scurt timp de către polițiști în urma investigațiilor efectuate, pe strada Narciselor din municipiul Bacău.

Pietonul s-a deplasat la domiciliu și ulterior a soliciat acordarea de îngrijiri medicale. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, dar la scurt timp s-a înregistrat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, cercetările efectuându-se sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ