Dans Sportiv: Nou succes pentru Adamas Bacau

0

Finalul saptamânii trecute i-a gasit pe sportivii de la Clubul de Dans Sportiv ADAMAS Bacau la Gura Humorului, unde s-a desfasurat o noua editie a competitiei intitulate „Bucovina Open”, eveniment organizat de cluburile „Boom Dance” si „Fly Dance” din Suceava, sub egida Federatiei Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Sportivii bacauani au avut o evolutie foarte buna, intorcându-se acasa cu 25 de medalii. Cele mai importante rezultate ale dansatorilor sportivi de la Adamas la „Bucovina Open” sunt:

-Open Basic Latino 12-13 ani, perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul I;

-Open Basic Standard 12-13 ani, perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul II;

-Open Basic Latino 16-35 ani, perechea Andrian Florea-Teona Iordache,locul III si perechea Marian Haidau-Bianca Arseni, locul VII;

-Clasa E Standard 16-35 ani, perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul IV si perechea Florin Stefanescu-Adriana Mitrea, locul VI;

-Clasa E Latino 16-35 ani, perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul IV si perechea Marius Nuca-Laura Popa, locul VI;

-Clasa E 12-15 ani, perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, locul II;

-Perechea compusa din Mihai Badulescu si Bianca Matache s-a clasat pe locul IV la categoria debutanti 1 dans si doua dansuri, iar Bianca Matache a câstigat aurul la Fete Solo 12-15 ani la cha-cha-cha.
In aceasta saptamâna, sportivii de la Adamas sustin un program intensiv de pregatire la sectiunea dansurilor latino-americane cu binecunoscutul antrenor Mihai Petre.

Antrenamentele au loc la sala Adamas din incinta hypermarket-ului de lânga Insula de Agrement.

LĂSAȚI UN MESAJ