Comanesti: un sofer beat a dat cu masina de gard

1

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției oraș Comănești, la data de 16.02.2016, orele 18.00, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe str.Vasile Alecsandri din localitate, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat de 46 ani cu domiciliul în or.Comăneşti și s-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul avolanului intrând în gardul locuinţei de pe strada V. Alecsandri nr. 25.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultatul testului fiind de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul or.Comăneşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost intocmit dosarul penal în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prev si ped de art. 336 alin.1 Cod Penal urmand ca la finalizarea cercetarilor dosarul sa fie inaintat la unitatea de Parchet competenta teritorial cu propunere corespunzatoare.

1 COMENTARIU

  1. din punctul lui de vedere…gardul a dat in el, pur si simplu i-a sarit in fata, prin surprindere.
    ar trebui pedepsit, nerusinatul gard!
    de la beat carciuma viu/merg pe gard de drum ma tiu…

LĂSAȚI UN MESAJ