Candidaturile independentilor Ghinghes si Damoc au fost respinse

10

Biroul electoral de circumscriptie a municipiului Bacau a anuntat, in aceasta dimineata respingerea candidaturilor la functia de primar a candidatilor independenti Cristian Ghinghes si Marian Damoc.

Biroul a respins, deasemenea, si candidaturile celor doi pentru functiile de consilier local.

Nici candidaturile lui Dan Dumitrascu (Partidul National Democrat) nu au fost admise.

A mai fost respinsa candidatura lui Cristinel Gheorghe Maric pentru functia de consilier local.

Biroul electoral a mai respins si listele de candidati pentru Consiliul local inaintate de Partidul Romania Unita, Partidul Romilor Democrati si Partidul National Democrat.

Edilul suspendat Romeo Stavarache, este sigurul independent a carui candidatura este certa, Biroul Municipal considerand ca a indeplinit criteriile.

Candidatura lui Emil Melinte figureaza ca respinsa, desi in hotararea Biroului se precizeaza ca a fost admisa. Este o situatie pe care Biroul Municipal trebuie sa o regleze.

10 COMENTARII

 1. Bravoo…victorie…am castigatttttt
  traiasca pcrul…scuzati psdnl….
  noroc de camere ca la intrecerea de catei…castigator la varf de limba iese stavarake

 2. Intr-adevar , candidatura la primarie nu este pentru amatori.Acesti neica nimeni s-au gandit ca pot sa incalce legea falsificand semnaturi.Pe cale de consecinta Parchetul ar trebui sa se autosesizeze si sa le intocmeasca si cate un dosar penal.Asa , ca sa inteleaga si altii ca functia de primar sau de consilier municipal sau judetean reprezinta o demnitate la care nu pot accede decat personalitati marcante ale comunitatii.Capabili macar sa stranga cinstit numarul minim de semnaturi.

 3. Foarte curios ca mai sant cetateni care-l sustin pe Romeo independent???
  In rest toate bune electoratul are dreptul pe 05.iunie sa aleaga un primar gospodar si cinstit;iar
  cea mai mare greseala e Neparticiparea la VOT???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ