Buhoci: depasirea pericolasa a unui sofer baut s-a finalizat cu un accident

3
FOTO: Alin Odobisteanu

La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii s-au sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 252, în localitatea Buhoci.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 34 ani, din Bijghir, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, în localitatea Buhoci, către Bacău, într-o curbă la dreapta, a intrat în depășirea unui autoturism condus de un bărbat de 58 ani, din comuna Tamași, aflat în fața sa, călcând marcajul longitudinal continuu.

În urma acestei manevre s-a produs atât coliziunea cu un autoturism condus de o femeie de 38 ani, din comuna Găiceana, care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers dar și impactul cu autoturismul condus de bărbatul de 58 ani, care s-a răsturnat și a distrus o poartă de acces din apropiere.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 58 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, fără a rămâne internat, și pagube materiale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 34 ani, și rezultate negative în cazul celorlalte două persoane, ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și distrugere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ