Box / „Greii” au venit in Bacau

0

De luni, loturile reprezentative de box ale României si Frantei se vor antrena in comun cu prilejul unui stagiu de pregatire programat in Bacau. Orasul nostru a gazduit vineri si sedinta Biroului Federal de Box, amfitrion fiind directorul SCM Bacau si, totodata, coordonatorul loturilor nationale ale „tricolorilor’, Relu Auras.

„Ma bucur ca Bacaul a fost desemnat drept gazda a unor evenimente atât de importante”, a punctat Auras. „Am ales Bacaul datorita maestrului Relu Auras, dar si pentru ceea ce reprezinta orasul dumneavoastra pentru boxul românesc”, a precizat presedintele Federatiei, Leonard Doroftei, care a vorbit si despre calendarul competitional al anului:

„Ne asteapta trei competitii internationale: Jocurile Europene de la Baku, din 10-29 iunie, Europenele de Seniori programate la Sofia, in perioada 6-15 august si, mai ales, Campionatul Mondial pentru Seniori, ce se va derula la Doha, in Qatar, intre 5 si 18 octombrie. Speram in evolutii cât mai bune la aceste competitii in perspectiva Olimpiadei de la Rio, de anul viitor”.

LĂSAȚI UN MESAJ