Badminton/ CN Seniori Elite: Alte titluri, aceeasi Stiinta

0

Campioana României la badminton, Stiinta Bacau se potriveste cu medaliile asa cum merge berea dupa mititei. Adica de minune! De minune s-au comportat elevii lui Bogdan Milon si la Campionatul National de Seniori Elite, desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Timisoara. Bacauanii s-au intors de pe Bega cu trei medalii de aur (din cinci posibile), trei de argint si trei de bronz. „Ne-am atins obiectivul, ceea ce ne bucura foarte mult, mai ales ca succesul din acest an a fost unul special. Lumea s-a obisnuit ca Stiinta sa câstige mereu, insa se aseaza anii si peste noi, ca sa nu mai spun ca adversarii vin puternic din urma. Tragem cât putem pentru a tine, in continuare, steagul sus, iar faptul ca toti cei sase sportivi cu care ne-am prezentat au urcat pe podium spune multe”, a declarat antrenorul Bogdan Milon

Finala „in familie”

La Nationalele de la Timisoara, Stiinta si-a adjudecat toate cele trei titluri la dublu: la masculin, prin perechea Robert Ciobotaru/ Daniel Cojocaru, la feminin gratie perechii Alexandra Milon/ Magda Lozniceru si la mixt, prin Daniel Cojocaru/ Alexandra Milon. Mai mult, una din finale a fost „in familie”, Daniel Cojocaru/ Alexandra Milon câstigând titlul la mixt in fata cooechipierilor Robert Ciobotaru/ Adelina Marin. Argintul a revenit lui Robert Ciobotaru la simplu masculin, Magdei Lozniceriu, la simplu feminin si perechii Robert Ciobotaru/ Adelina Marin la dublu mixt. In sfârsit, bronzul a fost adjudecat de Daniel Cojocaru in proba de simplu masculin, de Ruxandra Obreja la simplu feminin si de cuplul Ruxandra Obreja/ Adelina Marin la dublu feminin.

Ca la razboi…

Stiinta s-a intors de pe Bega ca de la razboi. Cu o prada substantiala, dar târându-si din greu piciorul, din cauza accidentarilor. „Intr-adevar, problemele medicale ne-au dat serios de furca. Ba tendonul, ba genunchiul, ba cotul… La simplu fete, Magda Lozniceru nici nu a putut juca finala din cauza durerilor. Ce sa mai zic de eforturile lui Robert Ciobotaru care, la o vârsta destul de inaintata, a trebuit sa treaca peste problemele cu tendoanele pentru a juca toate finalele. Norocul nostru s-a numit fizioterapeutul Cosmin Stan, care a facut cu adevarat minuni. Fara ajutorul sau, nu cred ca razbeam”, a precizat Bogdan Milon, care a specificat ca, pâna la toamna va urma o binemeritata pauza. Pâna la toamna, deci, sa curga berea si sa sfârâie micii!

LĂSAȚI UN MESAJ