Anca Sion este noul manager al Bibliotecii Judetene

3

Consiliul Judetean Bacau, prin dispozitia presedintelui Dragos Benea, a organizat concurs de proiecte de management in vederea incredintarii managementului pentru o perioada de cinci ani la Biblioteca Judeteana „Costache Sturdza”.

Asta ca urmare a faptului ca actualului manager ii expira mandatul. La concurs s-au inscris trei candidati: Gabriela Crina Ifrim, Anca Sion si Lenuta Neacsu.

Fiecare candidat a depus un proiect de management si a sustinut un interviu in fata comisiei de concurs, al carei presedinte a fost Angela Bogea, directorul Compartimentului Resurse Umane din cadrul Consiliului Judetean.

In urma celor doua probe, candidatii au obtinut urmatoarele note: Anca Sion: 9.183, la proba I, 9.600 la proba II, nota finala – 9.391. Lenuta Neacsu: 6.900, la proba I, fiind respinsa pentru sustinerea interviului, deoarece nu a obtinut nota minima 7, conform Regulamentului de concurs.

Gabriela Crina Ifrim: 8.492 la proba I, 9.006, la proba II, nota finala fiind 8.779. In urma acestor rezultate, Comisia de concurs a declarat câstigator al concursului pentru ocuparea postului de manager al Biblotecii Judetene pe Anca Sion.

Noul director isi va ocupa efectiv postul pe 1 august, daca nu vor fi contestatii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ