Adolescent accidentat la Cotofanesti

0

Ieri, la ora 12.37, pe DN 11A, la km 22 +800m, în afara loc. Cotofanesti, comuna Cotofanesti, jud. Bacau, s-a produs un accident de circulatie in urmatoarele imprejurari:

În timp ce un bărbat de 59 ani, conducea un autoturism dinspre Onesti spre Adjud a accidentat un minor de 15 ani, din com.Cotofanesti, jud. Bacau care, fara sa se asigure, s-a angajat in traversare in fuga a părții carosabile, prin spatele unei carute care circula din sens opus.

In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a minorului care a fost transportat la Spitalul Municipal Onesti, unde i s-a stabilit diagnosticul T.C.C. acut, fracturi costale, fractură gleznă stîngă, fractură humerus stîng fractură cot drept, comă grad III.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. I-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. ce urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ