A reclamat ca masina i-a fost lovita in parcare. Politistii au descoperit ca, de fapt, a fost vorba de un accident

0

Un bărbat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Bacău afirmând că nu a fost implicat în niciun eveniment rutier și nu cunoaște împrejurările în care autoturismul său a suferit avarii. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru fals în declarații după ce au stabilit că acesta ar fi fost implicat de fapt într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, un bărbat de 39 de ani, din Bacău s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bacău-Biroul Rutier şi a declarat că în aceeași dimineaţă, în jurul orei 09:00, a observat că autoturismul proprietate personală era avariat, precizând că nu cunoaşte împrejurările în care s-a produs avaria şi că nu a fost implicat în accident soldat cu victime sau pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că în seara zilei de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, în timp ce bărbatul de 39 de ani conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din Bacău, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii.

LĂSAȚI UN MESAJ