A furat cinci gaini si un cocos

3

La data de 06 martie a.c., polițiștii din Sascut au fost sesizaţi de o localnică de 61 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute în noaptea de 05/06.03.2016 au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale, de unde i-au sustras cinci găini şi un cocoş.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 45 deani, din aceeași comună ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate și ar fi sustras cele 6 păsări de curte.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili întraga activitate infracțională a bărbatului de 45 de ani.

3 COMENTARII

  1. Mi-ati facut ziua frumoasa de-a dreptul…si de-a stangul! PREJUDICIUL A FOST RECUPERAT IN TOTALITATE ! Deci… se poate! Acu mai ramanane sa recuperati prejuciul creat prin dobandirea frauduloasa a celor 1500 averi-obiect de infiintare a ANAF-ului ca structura specializata, la propunerea premierului de atunci VVP. De dat yama in gaini, buticari, covrigari ,IMM-uri, florarese, papadii …denota ” totala lipsa de inspiratie!”

LĂSAȚI UN MESAJ