Tânarul, in vârsta de 21 de ani, student la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, a plecat de acasa, din Pargaresti, luni dupa-amiaza si de atunci nu se mai stie nimic de el.

Elvis Cristian Lacatus a lasat un bilet de adio intr-un sertar in care le spune celor din familie ca ii iubeste enorm si ca spera sa-l uite si sa-l ierte pentru ce va face. Anul acesta, el a fost plecat in Franta cu o bursa pentru o perioada de sase luni, iar când a revenit acasa era mult mai introvertit.

Parintii l-au dat in urmarire la Politie, dar in aceste zile au rascolit comuna alaturi de vecini si oamenii din sat, insa fara rezultat.

PUBLICITATE

„S-a inregistrat disparitia si facem cercetari pentru identificarea tânarului si stabilirea imprejurarilor in care a disparut”, a declarat agent de politie Mariuca Samson, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Astazi, mama baiatului a lipit fotografii cu el prin municipiul Onesti in speranta ca cineva il va recunoaste si le va putea oferi informatii despre el. Tânarul are 1,80 m inaltime, 75 de kg, par saten tuns scurt si ochi caprui.

La data disparitiei era imbracat cu blugi de culoare albastra, hanorac gri, sapca albastra, adidasi gri cu o dunga rosie si una albastra si avea un rucsac negru in spate. Cine l-a vazut este rugat sa sune sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ