– bacauanii care au intre 18 si 35 de ani pot accede la o cariera militara 

Tinerii care isi doresc sa urmeze o cariera militara de succes in cadrul Fortelor pentru operatii speciale ale Armatei Române, au sansa sa imbrace haina militara. Batalionul 630 parasutisti – rangers „Smaranda Braescu”, organizeaza in perioada 7 martie – 7 aprilie 2016, selectia initiala pentru incadrarea cu personal a posturilor de soldati si gradati profesionisti in specialitatile: parasutisti –rangers, infanterie-parasutisti, comunicatii si informatica, alte specialitati.

Selectia se face la sediul unitatii militare din strada General Stefan Guse, nr. 9, Bacau, iar candidatii trebuie sa aiba vârsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, studii liceale absolvite, cunostinte elementare de limba engleza si sa fie intr-o conditie fizica buna, fara probleme de sanatate. Recrutarile se fac in baza unui ordin, iar candidatii vor sustine o serie de teste specifice, apoi, daca trec cu brio, vor merge mai departe pe filiera normala, depunându-si dosarul la Biroul de recrutari.

PUBLICITATE

Dupa terminarea pregatirii aferente in centrele de instructie, cursantii se reintorc la Batalionul 630 parasutisti, unde, vor fi angajati cei mai buni militari. Nu exista limita de locuri pentru ca se doreste ca baza de selectie sa fie cât mai mare, iar la testari pot participa si fete si baieti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. interesanta aplicatie: cu capu-n jos si picioarele-n sus; asa poate ne mai vine mintea la cap!
    Toti suntem speciali! Numai ca ne-am uitat parasutele cand am “cazut”!

LĂSAȚI UN MESAJ