Luni, 17 martie 2014, la ora 15.58, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în localitatea Faraoani pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria numitului B. V., în vârstă de 38 de ani.

La sosirea la fața locului a pompierilor militari s-a constatat că incendiul afectase o magazie, un garaj şi o anexă cu destinaţia depozit furaje. Construcţii aveau pereţii din paiantă şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător, au ars aproximativ 150 metri pătrați din acoperişurile magaziei, garajului şi anexei, cherestea şi bunuri casnice.

PUBLICITATE

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Faraoani.
La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ