Tragedia s-a petrecut luni dimineata, in doua zi de Paste, pe DN-2G, in localitatea Podis, comuna Margineni.

Un tânar de 29 de ani, care se afla la volanul unui autoturism si se deplasa de la Moinesti catre Bacau, când a ajuns in localitatea respectiva a pierdut controlul, s-a izbit violent de un cap de pod dupa care s-a rasturnat pe cupola, in afara carosabilului, iar masina a luat foc.

Tânarul sofer si pasagera din dreapta, o fata de 24 de ani, n-au avut nicio sansa si au murit in autoturismul cuprins de flacari, fiind gasiti carbonizati de fortele de interventie solicitate la accident. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la Pompieri si Politie, dar pentru victime nu s-a mai putut face nimic.

PUBLICITATE

„De la noi s-au deplasat echipaje de la Detasamentul Bacau si de la Moinesti. Când au ajuns la locul accidentului, autoturismul era in flacari. A fost lichidat incendiul si au fost scoase trupurile celor doua persoane aflate in masina”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Pompierii au descarcerat cele doua victime prinse intre fiarele contorsionate si urmeaza ca legistii sa stabileasca daca au murit in urma leziunilor suferite in accident sau au murit arsi de vii.

Politistii de la Rutiera au deschis o ancheta. „Se continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ