Cei trei elevi din Bacău care au luat medii de 10 (zece) la Evaluarea Naţională din această vară şi cei patru care au obţinut aceeaşi performanţă la examenul de Bacalaureat au primit, de la Ministerul Educaţiei, recompense financiare pentru reuşita lor. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, marţi, 14 septembrie 2021, o ceremonie la care au participat, alături de părinţii elevilor şi profesorii acestora, Tudoriţa Lungu, prefectul judeţului Bacău, prof. Ida Vlad, inspectorul şcolar general, prof. Lavinia Misăilă, inspector şcolar general adjunct, şi prof. Camelia Stamate, inspector şcolar general adjunct.
Fiecare elev de 10 (zece) de la Evaluarea Naţională a primit câte 1.000 de lei, iar pentru rezultatele de la Bacalaureat, premiul a constat în 3.000 de lei pentru fiecare absolvent. Toţi au primit şi câte o diplomă de excelenţă din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău.
Cei trei elevi de 10 (zece) la Evaluarea Naţională 2021 sunt: Chifu Andrei-Rareş de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău, Cochior Maria-Antonia de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău şi Măgirescu Sofia-Maria, de la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău.
Cei patru absolvenţi de 10 (zece) la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, sunt: Bârzu Debora de la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” Bacău, Doliş Viviana de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău, Plăcintă Mara de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău şi Tantoş Maria-Iuliana, de la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău.
Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE