Zilele orasului Buhusi

1

In acest weekend, administratia buhuseana organizeaza manifestarea devenita traditionala, Zilele Orasului. In centrul orasului, comerciantii au instalat deja scrâncioburi si alte mijloace de divertisment. Nu lipsesc tarabele cu tot felul de bunuri.

Vedeta manifestarii va fi, neindoielnic, timp de doua zile, spectacolul muzical care va fi prezentat, in aer liber, de formatii profesioniste aflate in topul inimilor multora. Lipsesc, nota bene, cel putin de pe afis, manelele, daca nu cumva vreun solist isi va lua libertatea de a aborda si acest gen muzical.

Dupa doua zile de pauza, pe 14 septembrie, de Ziua Crucii, Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, Protopopiatul Buhusi si administratia locala vor organiza o impresionanta procesiune religioasa. Vom reveni cu amănunte dupa desfasurarea acestor manifestari.

1 COMENTARIU

  1. Auspicii bune si promitatoare .Se raresc manelele.
    Pentru zilele orasului amplasamentul e excelent dar nu si pentru balci unde de facto e marele targ anual. In acel amplasament se poate pierde o traditie (foarte veche ).Cu locatie bine gandita(vad bun)primaria ar avea mult de castigat,cei drept macar o data-n an.

LĂSAȚI UN MESAJ