„Zilele municipiului Moinesti”, editia a XVII-a (8-11 septembrie 2016)

0

Manifestarile dedicate implinirii a 579 de ani de la prima atestare documentara a localitatii Moinesti, vor fi organizate in perioada 8-11 septembrie, reunite, si in acest an, sub genericul “Zilele Municipiului Moinesti”, aflate la a XVII-a editie.

Timp de patru zile, in mai multe locatii vor avea loc activitati culturale, recreative, sportive, spectacole de teatru, concerte de muzica clasica si populara, simpozioane, mese rotunde, lansari de carte, vernisaje ale unor expozitii.

Programul debuteaza joi, 8 septembrie, ora 12.30, cu deschiderea oficiala, anul acesta, in premiera, la Centrul Cultural LIRA, iar de la ora 18.00, in aceeasi locatie va avea loc un concert al Filarmonicii “Mihail Jora”, care va marca si deschiderea stagiunii muzicale la Moinesti. Alte manifestari se vor desfasura pe Stadionul municipal, in Parcul Central al orasului, cât si in Parcul Bai.

Sâmbata, de la ora 10.00, moinestenii sunt invitati la Festivalul concurs international de muzica si dans popular “Moinesteanca”, iar de la ora 18.00, Centrul Cultural LIRA va gazdui doua evenimente importante: sarbatorirea actorului Florin Zancescu – fiu al orasului si deschiderea stagiunii teatrale la Moinesti, de catre Teatrul “Bacovia”. Programul complet al manifestarilor il puteti gasi pe www.moinesti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ