Zeci de posturi in hoteluri din Germania

0

In momentul de fata, firme din Germania ofera, prin intermediul retelei EURES, mai multe posturi vacante in domeniul hotelier-gastronomic. Este vorba despre 50 locuri de munca in acest domeniu, cu caracter sezonier, pentru bucatar/bucatar sef/bucatar specialist (15 posturi), barman (5), ospatar (15) si personal in industria gastronomiei de sistem (15).

Pentru ocuparea posturilor, candidatii trebuie sa aiba incheiata calificarea profesionala si sa aiba experienta in domeniu. Pentru cei care vor sa fie barman, ospatar sau personal in industria gastronomiei de sistem se cer si cunostinte bune de limba germana de nivel B1/B2 iar cei care vor sa ocupe un post de bucatar trebuie sa stie sa vorbeasca nemteste la nivelul A2.

„Pentru ocuparea posturilor ofertate, se va organiza selectia de candidati la Bucuresti, in luna octombrie 2015, angajatorii germani fiind reprezentati de Serviciile de Plasare Internationala din cadrul Centralei de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, a precizat Florina Andreea Avram, directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bacau, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES, din cadrul agentiei noastre, str. I.S.Sturza, nr.63, telefon 0234541676, pentru a fi inregistrate in baza noastra de date si a primi invitatie de participare la selectie.” Pentru a fi inregistrate la AJOFM Bacau trebuie sa prezinte cererea-tip (se completeaza la agentie), actul de identitate (copie) sau pasaportul (valabil minimum 6 luni), CV-ul model Europass (in germana), cazierul judiciar (6 luni) din care sa rezulte ca nu au antecedente penale, precum si adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Angajarea se va face din luna octombrie 2015 pe o perioada de cel putin 6 luni, cu posibilitatea de prelungire pe durata nedeterminata a contractului de munca. Salariul va fi de 1.500-2.200 euro brut/luna, pentru ospatar si barman, 1.700-2.400, bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, si 1.450, pentru personalul din industria gastronomiei de sistem. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta va oferi sprijin in gasirea unei locuinte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ