Volei masculin/ Divizia A2: In deplasare, ca acasa

0

Dacia Buzau- Stiinta Bacau 0-3 (16, 17, 10)

Inchiderea Salii Sporturilor din Bacau i-a obligat pe voleibalistii Stiintei sa solicite adversarilor de la Dacia Buzau inversarea turului cu returului.

Astfel, partida din etapa a cincea a Diviziei A2 la volei masculin (ultima a turului de campionat), programata initial in Bacau,s-a desfasurat,sâmbata,la Buzau. Aceasta modificare de locatie nu i-a impiedicat, insa, pe elevii lui Cornel Paduraru sa evolueze de parca ar fi jucat acasa. Bacauanii s-au impus cu scorul de 3-0 (16, 17, 10), la capatul unui meci pe care l-au dominat autoritar. Singura nota distonanta a fost accidentarea „centrului” Târcavu, care a suferit o entorsa si a fost inlocuit cu Roberto Lazar.

Stiinta a inceput meciul de la Buzau in formula: Achimescu, Draghici, Vitelaru, Ocunschi, Târcavu, Purice, Ursache (libero). Au mai jucat: Cazacu, R. Lazar, C. Matei si Saracutu. Campionatul se va intrerupe pâna pe 5 decembrie, atunci când este programata prima etapa a returului. In debutul returului, Stiinta Bacau va primi vizita Stiintei Bucuresti.

„Indiferent de situatie, vom juca acasa. Daca pâna atunci nu se deschide Sala Sporturilor, vom evolua in sala de sport a Colegiului «Alecsandri»”, a declarat antrenorul studentilor bacauani, Cornel Paduraru.

De notat faptul ca, desi a jucat patru din cele cinci meciuri ale turului in deplasare, Stiinta a incheiat prima jumatate de campionat cu patru victorii (trei „afara”, una acasa), mentinându-se in graficul propus: promovarea in prima liga.

LĂSAȚI UN MESAJ