Volei masculin/ Divizia A2: Greu doar pe final

0

Stiinta Bacau- Stiinta Bucuresti 3-0 (18, 14, 25)

Debutul returului Diviziei A2 a adus o noua victorie in contul voleibalistilor de la Stiinta Bacau. Sâmbata, echipa antrenata de Cornel Paduraru s-a impus cu 3-0 (18, 15, 25) pe teren propriu, contra „lanternei” Stiinta Bucuresti.

Gazdele au dominat jocul, dar si-au complicat viata in setul al treilea, decis in prelungiri. La 20-20, bacauanii s-au desprins pe serviciul lui Andrei Saracutu, insa Stiinta Bucuresti a egalat la 23 si, mai mult, a avut o minge de set pe care arbitrul 1 a validat-o.

Bucuria oaspetilor a fost de scurta durata deoarece arbitrul secund a semnalat, in mod corect, un bloc-aut, care a restabilit egalitatea pe tabela. Au urmat un serviciu gresit al ex-ului Codrin Cernov si un atac in aut al lui Ionut Sandu, care au permis Stiintei Bacau sa câstige cu 27-25, respectiv, 3-0.

Campionatul se va relua pe 16 ianuarie, atunci când Stiinta, ocupanta locului secund in Seria de Est, va evolua in Bucuresti, contra Rapidului. Stiinta: Vazacu, Draghici, Vitelaru, Ocunschi, R. Lazar, Purice, Ursache- libero. Au mai jucat: Saracutu, Todorut si Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ