Volei masculin/ Divizia A2: Fara probleme

0

Stiinta Bacau- Dacia Buzau 3-0 (15, 16, 18)

Stiinta Bacau a incheiat returul Diviziei A2 cu victorii pe linie. Ultima, care a confirmat pozitia de lidera a bacauanilor la finalul sezonului regulat, a venit sâmbata, pe teren propriu, contra Daciei Buzau. Un 3-0 sec, obtinut la captul unei ore de joc, de-a lungul careia antrenorul Cornel Paduraru a rulat intreg lotul avut la dispozitie: Achimescu, Vitelaru, R. Lazar, Ocunschi, Purice, Saracutu, Draghici, Cazacu, Târcavu, Todorut, C. Matei si libero-ul Ursache.

Exceptând inceputul setului secund, in care oaspetii s-au aflat la conducerea pâna inainte de primul time-out tehnic, partida din Sala Sporturilor a fost la discretia studentilor, care s-au impus cu 25-15, 25-16 si 25-18. Pentru primele doua clasate din Seria de Est, Stiinta si Steaua urmeaza o pauza de doua luni, ele revenind pe teren de-abia pe 8 aprilie, atunci când va avea loc primul turneu. La turneul din 8-10 aprilie vor participa si cele mai bune doua echipe din play-off-ul care va reuni formatiile clasate pe locurile 3-6 in sezonul regulat.

„Este o pauza lunga, care nu ne cade deloc bine. Din pacate, nu avem ce face. Nu ne ramâne decât sa ne supunem situatiei si sa ne pregatim cât de bine vom putea pentru finalul de campionat”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru.

LĂSAȚI UN MESAJ