Volei masculin/ Divizia A2: Doua din patru

0

Cursa pentru promovarea in Divizia A la volei masculin, next level. De vineri si pâna duminica, Sala Sporturilor din Bacau va gazdui turneul din etapa a doua a play-off-ului, premergator celui de promovare, programat in luna mai.

Din Seria de Est isi vor disputa cele doua locuri la turneul de promovare un numar de patru echipe: gazdele de la Stiinta Bacau, Steaua, CSU Suceava si Rapid Bucuresti. Se va juca in sistem campionat, fiecare cu fiecare intr-un regim de câte doua meciuri pe zi: vineri si sâmbata, de la 15.00 si 17.00, iar duminica, de la 10.00 si 12.00.

„In mod normal, ar trebui sa ne calificam noi si cu Steaua”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care doreste sa-si intâlneasca adversarii in urmatoarea ordine: Rapid, CSU Suceava si Steaua. „Cert este ca in fiecare zi de turneu noi vom juca al doilea meci.

In conditiile in care nu am gasit in regulament obligativitatea de a efectua o tragere la sorti, vom propune, in calitate de club organizator, sa jucam vineri cu Rapid, sâmbata cu Suceava, iar duminica, impotriva Stelei. Sper ca solicitarea noastra sa fie acceptata”, a declarat Paduraru.

LĂSAȚI UN MESAJ