Volei masculin/ Divizia A: Stiinta, repetitie la Piatra Neamt

0

Voleibalistii Stiintei Bacau sunt pregatiti pentru reluarea campionatului Diviziei A, care se va produce la finalul acestei saptamâni. Sâmbata, de la ora 13.30, in primul joc oficial din 2016, Stiinta va evolua pe terenul Rapidului Bucuresti, in runda a saptea a Seriei de Est. Pentru a pregati cât mai bine confruntarea cu Rapid, studentii au sustinut, marti, un meci de verificare la Piatra Neamt, pe terenul ultimei clasate din prima liga, VCM PLS Piatra Neamt.

Desi au cedat cu 1-3 (-23, 17, -23, -20), bacauanii au facut un joc destul de bun. „Se putea si mai bine, insa echipa a acuzat o anumita stare de oboseala, iar serviciul nu a fost la nivelul asteptat. Fiind vorba de singurul amical al iernii, testul de la Piatra s-a dovedit unul util, aratându-ne unde mai avem de lucrat”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care a utilizat sub Pietricica formula standard de echipa. Cu Achimescu ridicator, Draghici si Vitelaru extreme, Ocunschi si Roberto Lazar in centru si cu Purice si Saracutu alternând pe postul de universal.

La o saptamâna dupa meciul cu Rapid, Stiinta Bacau va primi vizita liderei Steaua, intr-o partida programata pe 23 ianuarie, de la ora 13.30, in Sala Sporturilor. Inainte de reluarea campionatului, Steaua are doua puncte avans fata de Stiinta, care ocupa pozitia secunda in clasamentul Seriei de Est a Diviziei A.

LĂSAȚI UN MESAJ