Volei/ Jocurile Europene Universitare: Fetele da, baietii nu

2

Echipa de volei feminin a Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau inregistreaza un parcurs fara greseala la cea de-a treia editie a Jocurilor Europene Universitare ce se desfasoara in Croatia.

In formula Sabina Moisa, Ioana Baciu, Andreea Fiterau, Cristina Cazacu, Iulia Matache, Lorena Ciocian , Mihaela Albu, Andra Ciucu, Valentina Patrascanu si Melinda Sipos, studentele au câstigat cu punctaj maxim grupa C a turneului de la Zagreb, acumulând trei victorii in trei meciuri: 3-1 (-23, 19, 16, 21) cu Universitatea Strossmayer Osijek (Croatia), 3-0 (17, 15, 21) cu Universitatea Lausanne (Elvetia) si 3-0 (21, 15, 21) cu Northumbria University din Marea Britanie. Vineri, in „sferturi”, bacuancele vor intâlni ocupanta locului secund in grupa A, Universitatea Tehnica din Munchen (Germania).

La Jocurile Europene Universitare din Croatia, Universitatea „Vasile Alecsandri” participa si cu echipa masculina de volei. Spre deosebire de fetele antrenate de Aurel Cazacu, baietii pregatiti de Cornel Paduraru si Eusebiu Turcanu au câstigat doar un meci in grupa, primul, cu 3-2 contra Universitatii Jyvaskyla din Finlanda.

Studentii bacauani au cedat la scor de trei puncte urmatoarele doua jocuri disputate in grupa A: 0-3 cu Universitatea Tehnica din Munchen si 1-3 cu Universitatea Zagreb.

2 COMENTARII

  1. Super tare….săracii sportivi…baga mare și acum…….Și din câte știm. …Nici la ora ăsta nu și au luat banii din decembrie pana acum…..Frumos. .”.mulțumim consiliului judetean Bacău. …mulțumim primăriei Bacău …mulțumim clubului știința Bacău … ca ați adus asemenea suflete doritoare de sport …ca în rest… Nu avem de ce sa va mai multumim….Va bate ți joc….De sportivi…tradiție. .Și suporteri”!

  2. Sa ști ți ca medaliile și diplomele nu țin de foame…..Primăria? Mai dam și noi banii la cei ce muncesc cu adevărat? În acest caz sportivii?

LĂSAȚI UN MESAJ