Volei Feminin – Divizia A: Stiinta – Dinamo 3-1 (20, -17, 19, 23)

1

Stiinta a castigat derby-ul cu Dinamo din penultima etapa din sezonul regulat si pastreaza sanse de accedere in play-offul Diviziei A 1 la volei feminin.

Cu exceptia sedului doi, pierdut la 17 pe fundasul unei evolutii oscilante, echipa bacauana a dominat intalnirea de sambata seara, avand in serviciu si in blocaj principalele atuuri.

Etapa viitoare a sezonului o va gasi pe Stiinta la Iasi contra Penicilinei, in timp ce Dinamo va juca acasa cu vicelidera CSM Targoviste.

Antrenorul Stiintei, Florin Grapa, si-a manifestat temerile referitoare la incorectitudinea finalului de sezonin conditiile in care Federatia a programat meciul Dinamo – CSM Targoviste luni, 21 martie, de la ora 18, adica la doua zile dupa partida Stiintei.

„Vom solicita Federatiei sa jucam si noi tot luni”, a declarat Grapa.

„Va zbateti de pomana, noua ne trebuie un singur punct contra lui Targoviste pe care va asigur ca-l vom lua, va spun de pe acum ca vom pierde cu 3-2, rezultat care ne asigura intrarea in play-off:, a spus sambata seara coordonatorul lui Dinamo, marian Stefan, zis Piticu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ