Volei feminin/ Divizia A: Muica, ne batura!

0

SCM U Craiova- Stiinta Bacau 3-1 (19, 22, -22, 20)

Surpriza- surprizelor! Una cât se poate de neplacuta pentru Stiinta Bacau, care a fost invinsa sâmbata, in deplasare, de modesta SCM U Craiova, cu 3-1 ((19, 22, -22, 20), in etapa a treia a Diviziei A1 la volei feminin.

„Am jucat execrabil, asta e adevarul. Nu aveam voie sa pierdem un astfel de meci”, a declarat antrenorul bacauancelor, Florin Grapa, care a adaugat: „Infrângerea asta trebuie sa o scoatem undeva, dar sa vedem unde. La Blaj, la CSM Bucuresti, la Târgoviste..”.

Pâna când isi vor scoate pârleala pentru esecul din Banie, studentele trebuie sa-si adune fortele pentru cele doua meciuri de acasa de saptamâna aceasta. Miercuri, de la ora 17.00, Stiinta o va intâlni pe Apollon Limassol, in prima mansa a „saisprezecimilor” Cupei CEV, pentru ca sâmbata sa primeasca vizita Medicinei, in runda a patra a campionatului.

Fara Ioana Baciu, in continuare accidentata, bacauancele au evoluat la Craiova in formula: Moisa, Rogojinaru, Cazacu, Lupu, Gavrilescu, Baltatu, Albu (libero).

Au mai jucat: Ciocian, I. Radu, Filipas, Badea. Celelalte rezultate: Dinamo Bucuresti- U Cluj 3-1, Unic Piatra Neamt – CSM Târgoviste 2-3, Medicina Târgu-Mures- CSM Bucuresti 0-3, CSM Lugoj- Alba Blaj 0-3. Meciul Penicilina Iasi- Rapid Bucuresti are loc azi.

LĂSAȚI UN MESAJ