VIDEO: Degringolada la Consiliul Local

3

Deloc diferita de peisajul ultimilor ani, sedinta de vineri a consilierilor nu a fost lipsita de haz. Suparati pe faptul ca nu sunt parte din nici o comisie care va analiza dosarele depuse pentru finantare pe Legea 350, consilierii din opozitie au cerut si au primit si ei niste functii.

Pentru a perfecta insa legal acest aspect, consilierii au facut o pauza de câteva minute pentru ca proiectul de hotarâre sa fie redactat corect. A fost prilej pentru unii consilieri sa paraseasca sedinta inainte de a se incheia, pentru altii de a spune bancuri, cert este ca anuntul ca sedinta s-a incheiat a fost primit in picioare de alesii locali gata imbracati si grabiti sa ajunga acasa sau la business-urile lor.

In ultimii ani, in consiliu a functionat bine masinaria de vot, astfel ca mai toate proiectele agreate de majoritatea penelista au trecut fara probleme. Opozitia a inceput sa functioneze recent, dar fara mari sanse sa intoarca, de exemplu, proiecte de alocare a unor sume mari de bani pe proiecte controversate. Totodata, ca o premiera negativa, in luna noiembrie 2015, nu s-a tinut sedinta ordinara.

3 COMENTARII

  1. ne sfideaza si isi vad de propriile afaceri in timpul programului si platiti de noi acesti trantori din c local bacau.Rusine sa le fie, dar ei nu stiu ce e asta!

LĂSAȚI UN MESAJ