Universitatea „Vasile Alecsandri”, in „sferturi”

1

Trei meciuri, tot atâtea victorii pentru Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau in prima faza a Campionatului European Universitar de volei ce se desfasoara in aceasta perioada in Italia, la Camerino.

Reprezentanta României, care are in componenta cinci jucatoare de la Stiinta, toate studente sau masterande la unitatea bacauana de invatamânt superior (Sabina Moisa, Ioana Baciu, Tatiana Lupu, Mihaela Albu si Lorena Ciocian) si este antrenata de „secundul” lui Florin Grapa, Aurel Cazacu, a câstigat autoritar grupa A, impunându-se in toate cele trei partide disputate la scor identic: 3-1. Dupa ce s-a impus in fata Universitatii din Groningen (Olanda) si a celei din Tambov (Rusia), bacauancele au invins miercuri, in ultimul joc al grupei, cu 3-1 (25-18, 25-20, 22-25, 25-15) formatia gazda, Universita di Camerino.

In partida cu Camerino, Universitatea „Vasile Alecsandri” a mizat pe urmatorul efectiv: Moisa, Baciu, Ciocian, Ciucu, Sipos, Lungu, Gheorghita, Patrascanu si Albu (libero). Alaturi de „Vasile Alecsandri” a acces in sferturile de finala, din aceasta grupa A, si Universitatea din Tambov. Ziua de ieri a fost una de pauza, toate jucatoarele prezente la competitie vizitând punctele de atractie turistica si culturala ale zonei. Vineri, in schimb, incep meciurile din „sferturi”. Seria jocurilor va fi deschisa de confruntarea dintre Universitatea „Vasile Alecsandri” si Universitatea Saint Gallen (Elvetia), programata la ora 9.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ