Un tanar fara permis a lovit cu masina un autoturism parcat

0

Lucrătorii Postul de Poliţie Iteşti, la data de 27.09.2015 orele 20.00, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un tânăr de 25 ani, din mun.Bacău, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autovehicul.

La faţa locului s-a deplasat un lucrător din cadrul Postului de Poliţie Iteşti, care a constatat că prin jurul orelor 19.45, tânărul de 25 ani, a parcat autoturismul în dreptul unui magazin din com/sat. Iteşti, jud.Bacău, iar la scurt timp autoturismul acestuia a fost lovit lateral dreapta de către un alt autoturism, condus de către un tânăr de 25 ani din com/sat.Iteşti, jud.Bacău.

Din primele verificări s-a stabilit că tânărul din Itești, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi întrucât emana halenă alcoolică a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău pentru a fi testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsiri infractiuni de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ