Un tanar din Braila a fost injunghiat de un bacauan, dupa protestele de duminica din fata Prefecturii

0

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, între două persoane care au participat la un protest faţă de clasa politică desfăşurat, duminică seară, în centrul municipiului Bacău, a izbucnit, ulterior, un conflict.

In noaptea de duminica spre luni, un tânar de 28 de ani, din Bacau, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau cu multiple plagi injunghiate pe corp.

Acesta a ramas internata in Sectia de Chirurgie pentru ingrijiri medicale, iar in urma discutiilor purtate cu el s-a stabilit ca a fost agresat, cazul fiind raportat organelor de ancheta pentru cercetari.

Anchetatorii au descoperit ca, duminica, după ce au plecat de la protest, un tânăr de 29 de ani din Bacău l-a invitat la el acasă pe un alt tânăr, de 28 de ani, din Brăila. La un moment dat, băcăuanul l-a acuzat pe celălalt tânăr că i-a furat telefonul mobil tatălui său, ceea ce a dus la declanşarea conflictului.

„Tatăl autorului şi cu un alt fiu al său au avut un schimb de replici cu victima, aceasta din urmă folosind un cuţit cu care i-a provocat o rană la mână bărbatului mai în vârstă. Ulterior, victima a fost scoasă pe casa scării, unde tânărul de 29 de ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în spate”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

LĂSAȚI UN MESAJ