Un tânar de 30 de ani a fost arestat in cazul crimei de la Sascut

2

Anchetatorii au prins la sfârsitul saptamânii trecute un individ de 30 de ani, din comuna Corbasca, acesta fiind principalul suspect in cazul crimei de la Sascut, unde o femeie de 74 de ani a fost gasita in casa cu gâtul taiat.

Barbatul a fost prins pe raza comunei Matca, in judetul Galati, iar duminica a si fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, pentru infractiunile de omor calificat si tâlharie calificata.

Aceasta a recunoscut ca a ucis-o, dar nu ca sa o jefuiasca. Ar fi fost in stare de ebrietate si a ajuns la locuinta victimei pentru ca o cunostea, dupa ce ar fi lucrat prin gospodarie. Individul ar mai fi comis o tâlharie in 2015, a stat o perioada in arest preventiv, dar in vara acestui an a fost pus in libertate dupa ce a fost condamnat cu suspendare pentru aceasta infractiune.

Reamintim ca in dimineata zilei de 22 septembrie, femeia de 74 de ani, din satul Pincesti, comuna Sascut, a fost gasita in casa cu gâtul taiat. Sotul sau a fost cel care a gasit-o fara viata in mometul in care a venit la ea sa mearga sa cumpere materiale de constructii si a alertat autoritatile. Omul a banuit de atunci ca cineva care a lucrat in curtea lor ar putea fi faptasul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ