Un mopedist beat a cazut pe sosea

0

Postului de Poliţie Cleja a fost sesizat în seara zilei de 16.05.2015 prin intermediul SNUAU 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în timp ce se deplasa pe drumul public cu mopedul, a căzut.

Deplasați la fata loculului, lucătorii postului în urma verificărilor efectuate au stabilit că în timp ce un bărbat din localitate conducea un moped pe DC 165 Cleja, deplasându-se din direcţia Cleja către DN2 E85, carosabilului fiind umed a pierdut controlul mopedului, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Din verificările efectuate rezultă faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este înregistrat.

Deasemeni a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 g/l în aerul expirat după care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltări de probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcool pur in sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prev. şi ped. de art. 334 alin 1, 335 alin 1 şi 336 alin 1 C.pen.

LĂSAȚI UN MESAJ