Un biciclist beat a provocat un accident de motocicleta

1

Ieri, la ora 17:10, pe DN 15, in localitatea Lespezi, com. Girleni, jud. Bacau, in timp ce un barbat de 46 de ani, din localitate, conducea o bicicleta s-a dezechilibrat si a fost acrosat de o motocicletă, condusa regulamentar de un bărbat de 41 de ani, din Bacau.

În urma impactului ambii conducatori impreuna cu o tânără, pasageră pe motocicleta au cazut pe partea carosabila.

Ca urmare a acestui eveniment, cele trei persoane implicate au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgență Bacau, unde s-a stabilit pentru conducătorul motocicletei diagnosticul de ”fractura clavicula dreapta”, ramanand internat.

Pasagera de pe motocicletă a fost diagnosticată cu ”contuzie fata anterioara bazin cu escoriatii locale, fara leziuni osoase”, iar biciclistului i s-a stabilit diagnosticul de ”contuzie si escoriatii mana stanga, fara leziuni osoase”

Rezultatul testării cu alcooltestul a stabilit că, conducătorul motocicletei nu consumase alcool, iar în urma testării biciclistului a rezultat 1,38 mg/l alcool pur in aerul expirat,

A fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 Cod Penal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ