Tur cu arcul/ CN Juniori 2, 3 si Copii: Pe linia de tragere

0

Vineri si sâmbata, pe stadionul „Letea” se va desfasura Campionatul National Outdoor de tir cu arcul pentru Juniori 2 si 3 si pentru Copii. Vineri, cu incepere de la ora 16.00 sunt programate antrenamentele oficiale, sedinta tehnica si controlul materialelor, pentru ca sâmbata sa aiba loc concursul propriu-zis, impartit in doua sesiuni: prima dintre ele va debuta in jurul orei 10.00, in timp ce dupa-amiaza, de la orele 15.30, vor avea loc finalele.

Bacaul va fi reprezentat la aceasta editie a Nationalelor de urmatorii sportivi: Maria Vlad, Adina Mihalache si Ilinca Litcanu (toate trei de la CS Stiinta Municipal), care se vor bate pentru podium la Arc Olimpic, Junioare 2 si de Teodor Vlad (junior 3, Compound), Andrei Baraboi, Stefan Lupascu, Calin Mazilu (Arc Olimpic, Junior 2) si Ana Traistaru (Arc Olimpic, Copii), cu totii legitimati la CS Saga.

„Speram in rezultate cât mai bune, mai ales ca ne obliga si statutul de gazde. Totodata, am pregtit o serie de suprize spectatorilor care vor lua sâmbata drumul stadionului Letea”, a declarat antrenoarea bacauana Geanina Ivu Vald.

LĂSAȚI UN MESAJ