Trei asociatii de proprietari ramân fara apa din cauza datoriilor

  1

  Compania Regionala de Apa va lasa cu robinetele uscate trei asociatii de proprietari din municipiul Bacau, care nu si-au achitat datoriile restante, chiar daca au fost avertizate in acest sens.

  Sistarea va fi pusa in practica incepând de astazi si va fi mentinuta pâna când se va ajunge cu facturile la zi. Vizate sunt: Asociatia de proprietari nr. 1 (cu sediul in Calea Marasesti 10/E), Asociatia de proprietari “Condorilor 2” (cu sediul in strada Condorilor 2/A), Asociatia de proprietari “Milcov 8” (cu sediul in strada “Milcov 8 / 40).

  Conducerea CRAB mentioneaza ca aplicarea sistarilor se face in conformitate cu regulamente si hotarâri care ii dau dreptul sa sisteze furnizarea/prestarea serviciului de alimentare si de canalizare dupa numai cinci zile lucratoare de la primirea de catre utilizatori a unei notificari, atunci când utilzatorul nu a achitat factura in termen de 30 de zile calendaristice de la data scadenta.

  1 COMENTARIU

  1. Stimați locatari, căutați pe cât este posibil să vă faceți branșament individual pentru apă potabilă, cu contract individual cu CRAB-ul, din cămin lângă blocul unde locuiți. Soluții tehnice sunt, numai dacă locatarii vor să fie independenți cu un minim de cheltuieli personale și se amortizează într-un an Nu veți mai depinde de asociație, câtă apă potabilă consumați atâta veți plăti și nu veți mai avea coeficient de corecție.
   Individualizarea tuturor utilităților este cea mai bună variantă de a reduce cheltuielile în gospodăria dumneavostră ( în apartamente )

  LĂSAȚI UN MESAJ