Tir cu arcul/ Trofeul TNT: Bacauanii nu rateaza nimic

1

Arcasii bacauani continua sa nimereasca in plin. Cucerind medalii si reconfirmându-si pozitiile de top. La finalul saptamânii trecute, stadionul „Olimpia” din Bucuresti a gazduit Trofeul TNT, echivalentul unei noi etape de campionat la tir cu arcul.

Competitia a fost rezervata diviziilor Arc Olimpic, Compound si BareBow la toate categoriile de vârsta, masculin si feminin, iar la startul sau s-au prezentat si trei bacauani: Marius Vlad (CS Stiinta Municipal), Maria Vlad (CS Stiinta Municipal) si Teodor Vlad (CS Saga).

Toti trei au urcat pe podium, trecându-si in cont rezultate remarcabile. Astfel, Marius Vlad a reusit sa obtina un nou loc intâi la Seniori, divizia Compound, in timp ce fiica sa, Maria Vlad (foto) s-a clasat a treia la Seniori Open, Arc Olimpic si a cucerit aurul la junioare, categoria sa de vârsta. In fine, mezinul familiei, Teodor Vlad a cucerit locul intâi la Juniori 2, Divizia Compound.

Merita notat ca Trofeul TNT a constituit si cea de-a treia runda de calificare/ selectie in vederea formarii echipelor nationale pentru Grand Prix-ul European programat la Bucuresti, in perioada 7-11 iulie.

Marius si Maria Vlad au indeplinit baremurile impuse de Federatie, rezultatele urmând a fi analizate de Consiliul Director, in conditiile in care primii arcasi din fiecare categorie vor prinde lotul national. In fine, in perioada 19-20 iunie, la baza sportiva „Letea” va avea loc Campionatul National de tir cu arcul destinat Juniorilor 3 si 2.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ