Tir arcul/ Trofeul Federatiei. Teodor Vlad, pe primul loc la Compound/ Juniori 3

0

Continua seria reusitelor pentru tirul cu arcul din Bacau. La Trofeul Federatiei, competitie outdoor care echivaleaza cu prima runda de selectie in vederea formarii echipelor nationale pentru Grand Prix-ul de la Bucuresti, din perioada 7-11 iunie, Teodor Vlad, legitimnat la CS Saga (foto) a cucerit locul intâi la Juniori 3, Compound.

Alti doi bacauani au obtinut rezultate meritorii, care ii mentin in carti pentru lotul national. La Seniori, Compound, Marius Vlad (Stiinta Municipal) a obtinut 665 de puncte, depasind baremul cu 105 de puncte si ocupând locul 5 in clasament, in conditiile in care primii sase sportivi sunt cooptati in lotul reprezentativ.

La Senioare, Stiinta Municipal a participat cu o junioara 2, Maria Vlad si, in ciuda faptului ca sportiva de 16 ani a fost nevoita sa traga distanta maxima (70 m, in loc de 60 m), ea s-a clasat pe locul 4. Maria a totalizat 493 de puncte, doar doua senioare reusind sa-si atinga baremul. Cealalta junioara 2 a Stintei Municipal, Adina Mihalache nu a putut fi prezenta la Trofeul Federatiei de la Bucuresti, ea participând in acea perioada la Olimpiada Nationala de Limba Germana, unde a obtinut primul loc.

Urmatoarele doua runde de calificare/ selectie pentru Grand Prix vor avea loc pe 8-10 mai (Trofeul Eforie) si 29 mai- 3 iunie (Trofeul TNT Bucuresti).

LĂSAȚI UN MESAJ