Telefon găsit de un jandarm aflat în timpul liber

  1

  În ziua de 01.09 a.c., în jurul orei 21.30, plt. maj. Cărăbăț Daniel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, în timp ce se afla în afara orelor de program, a găsit pe o alee din municipiul Bacău un telefon mobil ce părea a fi pierdut.

  Aflându-se în zona străzii Bicaz, în timp ce își parca autoturismul pentru a face câteva cumpărături la un magazin, subofițerul, cu vigilența caracteristică unui jandarm, a auzit în surdină un telefon care suna cu insistență în preajma sa.

  Căutând cu atenție în zona respectivă, a găsit telefonul care începuse să sune iar pe o bordură de lângă un gard viu, subofițerul răspunzând pentru a stabili posibilul proprietar.

  Fapt care s-a și întâmplat, apelantul fiind chiar o vecină pe care proprietarul telefonului o rugase să sune în speranța că va răspunde cineva care a găsit mobilul.

  Stabilind de comun acord pentru a ridica telefonul a doua zi de la sediul IJJ Bacău, persoana respectivă, D.I., o femeie din cartierul CFR, lucrător al Primăriei Bacău, îngrijitor spații verzi, a declarat că și-a pierdut telefonul în jurul orei 14.00, în timp ce desfășura activități specifice.

  În urma verificărilor efectuate și a indicării cu exactitate a numerelor din agenda telefonică, acesteia i s-a predat telefonul mobil, jandarmul primind mulțumiri din partea persoanei respective cât și din partea conducerii inspectoratului pentru modul exemplar în care a procedat.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ