Succes continental pentru Phi Hau Bacau

0

O noua reusita de top pentru Phi Hau Bacau. Gruparea pregatita de instructorul Alin Lungu a cucerit opt medalii la Campionatul European de Qwan Ki Do desfasurat recent, in Italia, la Verona. Cel mai pretios succes a apartinut Denisei Stefana Pascu, care s-a laureat campioana europeana thao quyen.

„Sunt convinsa ca ma voi intoarce cu o medalie din Italia. Telul meu este sa sa devin campioana europeana”, declara, in urma cu trei saptamâni, pentru „Desteptarea”, pustoaica in vârsta de 10 ani care si-a vazut acum visul cu ochii.

„Campionatul European a fost unul plin de provocari depasite cu succes de sportivii clubului, care s-au descurcat foarte bine si au aratat ca sunt cu adevarat invingatori”, a declarat instructorul Alin Lungu.

Iata medaliatii Phi Hau de la Europenele de la Verona: Stefana Denisa Pascu- campioana europeana thao quyen; Denis Stefan Vârlan- locul 3 la thao quyen si locul 2 giao dau; Mario Stefan Stoian- locul thao quyen; Alexandra Mardare- locul 3 la giao dau; Bianca Cretu- locul 3 la thao quyen; Stefan Manolache- locul 3 la thao quyen si Cristina Ojog- locul 2 la giao dau. Au mai participat de la Phi Hau: Carina Paragea, Rares Cretu, Alexandra Butincu si Cosmin Andronic.

LĂSAȚI UN MESAJ