Stiinta, invinsa la Blaj

0

Voleibalistele de la Știința Bacău au pierdut vineri, la Blaj, duelul dintre ultimele două campioane ale României. Campioanele de la Volei Alba Blaj și-au adjudecat primele două seturi, după care deținătoarea Cupei României a servit mai bine și l-a câștigat pe cel de-al treilea. Gazdele s-au impus și în cel de-al patrulea set, în care echipa băcăuană a revenit de la 15-23 la 21-23. Rezultat final, Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3:1 (17, 21, -19, 21), iar în runda viitoare echipa băcăuană va juca acasă (în Sala Sporturilor sau la Școala ”Constantin Platon”) cu Rapid București.

Știința Bacău: Tatiana Lupu (12 puncte), Claudia Gavrilescu (12), Crina Bălțatu (10), Denisa Rogojinaru (7), Sabina Moisa (6), Cristina Cazacu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Ioana Baciu (11), Irina Radu (5) și Lorena Ciocian. Antrenor: Florin Grapă.

”A fost un meci mai bun al nostru, dar asta nu mă încălzește cu nimic, din moment ce n-am luat niciun punct. Eu zic că ne-am ridicat pe alocuri la nivelul adversarei, care a fost mai bună la capitolul atac. E cert că echipa noastră nu joacă la valoarea ei și mă întreb dacă nu cumva asta se întâmplă din cauză că nu e antrenată bine”, a declarat după partida de la Blaj antrenorul băcăuan Florin Grapă.

LĂSAȚI UN MESAJ